Blog kreativitet psykoterapi Lea Carlsen
Blog kreativitet psykoterapi Lea Carlsen

Kontakt og pris

Tid til samtaler

Skriveterapi og terapeutisk samtaler i korte eller længere forløb. Vi kan sammen finde ud af, hvad du har brug for.

Aftal en tid

Skriv eller ring til mig, hvis du vil aftale en tid. Du er også altid velkommen til at ringe først, hvis du har spørgsmål eller vil høre lidt mere om mulighederne.

E-mail: mail@leacarlsen.dk
Telefon: 28356822

Psykoterapi kreativ terapi

Tid og pris

Hver session varer cirka 70 minutter.

Prisen er 700 kr. pr. session.

Du betaler med MobilePay ved afslutningen af hver session. Du kan også betale kontant eller få tilsendt faktura med 8 dages betalingsfrist.

Hvis du er nødt til at melde afbud, beder jeg dig gøre det senest klokken 12 dagen inden vores aftale. Ellers betales halvdelen.

Skriveterapi

Du kan tilmelde dig et individuelt forløb på 5 sessioner med skriveøvelser og terapeutiske samtaler. Vi tilrettelægger i fællesskab forløbet efter dine behov. Prisen for et samlet forløb er 2.900 kr.

Læs mere om den individuelle skriveterapi her.

Jeg afholder terapeutiske skrivegrupper, hvor vi mødes i små, fortrolige grupper til skrivning og samtale. Prisen for en plads er 2400 kr., og du kan tilmelde dig, når en ny gruppe bliver slået op.

Læs mere om de terapeutiske skrivegrupper her.

Skriv dig op til at modtage mig nyhedsbrev (cirka 2 gange om året), hvis du vil høre mere om grupper og forløb med skrivning og psykoterapi. Send mig en mail, hvis du vil på listen

psykoterapi og terapeutiske skrivegrupper v/ Lea Carlsen

Sted

Samtalerne foregår på Østerbrogade 142, 1.tv.

Du kan tage Metro til Poul Henningsens Plads eller bus næsten til døren, og der er ikke langt at gå fra Trianglen eller Fælledparken.

Vi kan også mødes online på platformen whereby.com. Læs mere om terapi online på min blog.

Etik og tavshedspligt

Jeg modtager supervision og er som psykoterapeut underlagt tavshedspligt. Jeg følger Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer. Ring til mig, hvis du har spørgsmål til dette eller til GPDR-retningslinjer i forbindelse med terapien.

Lea Carlsen – psykoterapi

E-mail: mail@leacarlsen.dk
Telefon: 28356822
Adresse: Østerbrogade 142, 1.tv – 2100 København Ø