Kontakt og pris

Kontakt mig

Jeg er studerende ved Vedfelt Instituttet og bliver færdiguddannet psykoterapeut i december 2023. Derfor har du mulighed for at blive studieklient.

Sådan aftaler du en tid

Hvis du ønsker at aftale en tid til samtale, kan du sende mig en mail eller ringe til mig. 

Det er også en mulighed, at vi taler kort sammen i telefonen sammen i telefonen, inden du bestiller tid, hvis du foretrækker det. Send mig eventuelt en mail først og aftal tidspunktet.

Tid og pris

    • Hver session varer cirka 70 minutter.
    • Prisen er 350 kr. pr. session (hvis du bliver studieklient før 1. januar 2024, kan du fortsætte til den pris). Efter 1. januar 2024 er prisen 700 kr. pr. session.
    • Du betaler med MobilePay ved afslutningen af hver session. Du kan også betale kontant eller få tilsendt faktura med 8 dages betalingsfrist.
    • Hvis du er nødt til at melde afbud, beder jeg dig gøre det senest klokken 12 dagen inden vores aftale. Ellers betales halvdelen.

Sted

Samtalerne foregår på Østerbrogade 142, 1.tv.

Du kan tage Metro til Poul Henningsens Plads eller bus næsten til døren, og der er ikke langt at gå fra Trianglen eller Fælledparken.

Hvis du foretrækker at mødes online, er det også en mulighed. Jeg har gode erfaringer med onlinesamtaler på platformen whereby.com.

Etik og tavshedspligt

Jeg modtager supervision som en del af min uddannelse. Jeg er underlagt tavshedspligt og følger Dansk Psykoterapeutforenings etiske retningslinjer. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål til dette eller til GPDR-retningslinjer i forbindelse med terapien.

Lea Carlsen – psykoterapi

E-mail: mail@leacarlsen.dk
Telefon: 28356822
Adresse: Østerbrogade 142, 1.tv – 2100 København Ø