Psykoterapeut Lea Carlsen

Kreativitet og psykoterapi

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet, og er meget optaget af sammenhængen mellem terapi, personlig udvikling og kreativitet.

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. i nordisk filologi og har arbejdet med litteratur og kreativitet i tyve år. Siden 2007 har jeg været selvstændig og arbejdet freelance for flere forskellige forlag. Som redaktør har jeg blandt andet støttet og rådgivet forfattere i skriveprocessen. Jeg har oversat skønlitteratur og har undervist i Dansk Forfatterforening og andre kulturforeninger.

Ved siden af mit arbejde som redaktør, underviser, projektleder og oversætter har jeg været frivillig i organisationen Læs for Livet, som har til formål at bringe litteraturen ud til børn og unge med sociale udfordringer. Jeg har gennem flere år deltaget i kursusforløb med terapeutiske skrivegrupper ved psykoterapeut MPF Kamilla Baagø og arbejdet med drømmesymboler og psykoterapi i grupper ved psykoterapeut MPF Lene Vedfelt.

Jeg er desuden tilknyttet Vedfelt Instituttet som opgavevejleder for studerende.

Jeg modtager jævnligt supervision, deltager i terapigrupper og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.