Om Lea Carlsen

Kreativitet og psykoterapi

Jeg er i gang med en fireårig uddannelse til psykoterapeut på Vedfelt Instituttet og afslutter den i december 2023. Jeg er uddannet cand.mag. i nordisk filologi og har arbejdet med litteratur og kreativitet i tyve år.

Jeg har haft min egen lille virksomhed siden 2007, hvor jeg arbejder freelance for forskellige forlag. Som redaktør har jeg blandt andet støttet og rådgivet forfattere i skriveprocessen. Jeg oversætter skønlitteratur og har undervist i Dansk Forfatterforening og andre kulturforeninger.

Ved siden af mit arbejde er jeg frivillig i organisationen Læs for Livet, som har til formål at bringe litteraturen ud til børn og unge med sociale udfordringer.

Jeg har deltaget i kursusforløb med terapeutiske skrivegrupper ved psykoterapeut MPF Kamilla Baagø og arbejdet med drømmesymboler og psykoterapi i grupper ved psykoterapeut MPF Lene Vedfelt.

Tavshedspligt som psykoterapeut

Som studerende er jeg underlagt tavshedspligt, og alle oplysninger behandles fortroligt. Det er et led i uddannelsen, at jeg modtager supervision af en erfaren psykoterapeut.

Vedfelt Instituttets uddannelse er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

mail@leacarlsen.dk eller telefon 28 35 68 22

Du er velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis du har spørgsmål.